images

Rektörümüz, İlköğretim Haftası Kutlama Programına Katıldı

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alican, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı "İlköğretim Haftası" kutlama programına katıldı.

Programa Muş Valisi Avni Çakır, Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Kantar, Adalet Komisyonu Başkanı İbrahim Karlı, Vali Yardımcısı Mustafa Batuhan Alpboğa, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Yılmaz Kırgel, İl Emniyet Müdürü Serkan Karaman, İl Milli Eğitim Müdürü Enver Kıvanç, Rektör Danışmanımız Doç. Dr. Mehmet Özalper ve il protokolü katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Enver Kıvanç, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaparak eğitimin toplumsal gelişimdeki rolüne vurgu yaptı. Ardından Muş Valisi Avni Çakır, öğrenciler ve velilerle birlikte yaptığı konuşmada, yeni eğitim-öğretim yılının ülkemize ve ilimize hayırlı olmasını dileyerek, eğitimin geleceğe yapılan en büyük yatırım olduğunu ifade etti.

Programda ayrıca, ilkokul kurucuları Nermin Özmen ve Prof. Dr. Vahit Özmen de söz alarak, çocukların eğitimi konusundaki görüş ve deneyimlerini paylaştılar. Etkinlik boyunca çocuklar tarafından okunan şiirler ve yapılan gösteriler büyük beğeni topladı. Program, çekilen toplu fotoğraflarla son buldu.

Fotoğraf: Alirıza Altaş



OLUŞTURULMA TARİHİ: 09-09-2024 13:27 |