images

Rektörümüz, Diyanet-Sen Muş Şube Başkanı Ferzende Aras’ı Kabul Etti

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alican, Diyanet-Sen Muş Şube Başkanı Ferzende Aras’ı makamında kabul etti.

Ziyarete, deneyimli gazeteci Sabri Yıldırım da eşlik etti. Kabulde, üniversite ile sivil toplum kuruluşları arasındaki iş birliği imkânları, toplumsal dayanışmayı güçlendirecek ortak çalışmalar ile eğitim, kültür ve sosyal sorumluluk alanlarında yürütülebilecek projeler üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alican, üniversitelerin eğitim ve bilim üretim merkezleri olmasının yanı sıra toplumun farklı kesimleriyle güçlü bağlar kurarak ortak değerlere katkı sunan kurumlar olduğunu belirterek, bu doğrultuda kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşlarıyla geliştirilecek iş birliklerini önemsediklerini ifade etti.

Diyanet-Sen Muş Şube Başkanı Ferzende Aras ise nazik kabullerinden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alican’a teşekkür ederek, üniversitenin ilimize sağladığı akademik ve sosyal katkıları takdirle takip ettiklerini belirtti. Aras, toplum yararına gerçekleştirilecek ortak çalışmalarda iş birliğine hazır olduklarını dile getirdi.

Görüşmede, üniversite ile sivil toplum kuruluşları arasındaki iş birliğinin geliştirilmesine yönelik değerlendirmelerde bulunulurken, ortak hedefler doğrultusunda iletişim ve koordinasyonun sürdürülmesinin önemine vurgu yapıldı.



OLUŞTURULMA TARİHİ: 21-07-2026 12:21 |