Malazgirt MYO’da Kadınlar Günü Programı
Malazgirt Meslek Yüksekokulu'nun ev sahipliğinde ve Malazgirt Belediyesi'nin destekleriyle düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliği, büyük bir katılımla Malazgirt Millet Kıraathanesi'nde gerçekleşti.
Programa Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, Malazgirt Kaymakamı Göksu Bayram, Malazgirt Belediye Başkanı Cengiz Altın, Malazgirt Garnizon Komutanı Binbaşı Kamil İncebacak, Yüksekokul Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Adem Aktaş, Malazgirt İlçe Kültür Müdürü Sevil Yaman gibi önemli isimlerin yanı sıra kurum temsilcileri, öğretmenler ve çok sayıda katılımcı yer aldı.
Programın açılış konuşmasını yapan Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, kadının toplumdaki değerine vurgu yaparak programa katılan tüm kadınları selamladı. Ardından söz alan Malazgirt Kaymakamı Göksu Bayram, kadınlara yönelik güzel dilekleri ve temennileri ile etkinliğe katılan kadınların gününü kutladı.
Malazgirt Belediye Başkanı Cengiz Altın, programı düzenleyen yüksekokuldan duyduğu memnuniyeti dile getirerek 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı. Daha sonra söz alan Malazgirt MYO Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Adem Aktaş ise programın ev sahibi olarak katılımcılara teşekkürlerini ileterek tüm kadınların 8 Mart Kadınlar Günü'nü kutladı.
Protokol konuşmalarının ardından program, sıcak bir sohbet ve müzik dinletisi ile devam etti.